Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Werken op de KIBO

Werken op de KIBO

Vacatures

Dierverzorger kinderboerderij 28-32 uur

 

Wat ga je doen?
We starten de dag met het bespreken van de werkzaamheden en de bijzonderheden. Daarna krijgen alle dieren te eten en worden alle dagelijkse taken uitgevoerd. Het gaat bijvoorbeeld om de schoonmaak en de stallen mesten. Tijdens het uitvoeren van deze taken draag je zorg voor de hygiëne, monitor je de gezondheid van onze dieren zodat je eventuele ziektes op tijd signaleert en kunt gaan behandelen.
Naast de dagelijkse dierverzorging zijn er nog allerlei extra taken zoals het weghalen van het onkruid, weides maaien, wilgen knotten, schuur opruimen, hoeven van de geiten bekappen, enz. De dag sluiten we af met het voeren van onze dieren (vaak helpen kinderen mee).

 

Wie zoeken wij?
Houd jij ervan om je handen uit de mouwen te steken? Vind je het heerlijk om met dieren te werken? Ben je sociaal en ben je ook nog eens in het bezit van een vakdiploma dierverzorging niveau 3 of 4? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij vragen de volgende kennis en vaardigheden:
• Vakdiploma dierverzorging niveau 3 of 4
• Ervaring met boerderijdieren
• Zowel goed in teamverband als zelfstandig kunnen werken
• Werk en klusjes zien en dit oppakken
• Flexibel, 1 tot 2 dagen doordeweeks kunnen werken, om het weekend werken en werken op de feestdagen
• Omdat je in deze functie ook met kinderen werkt, toetsen we nieuwe medewerkers op hun gedrag. Hiervoor vragen wij een verklaring omtrent gedrag (VOG) op.

 

Wat bieden wij jou?
• Een contract voor 28-32 uur
• Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gemeente (inschaling op basis van kennis en ervaring), loonschaal 1, maximaal € 2.162,= bij 36-urige werkweek
• Een individueel keuzebudget van 17,05% (inclusief 8% vakantiegeld en 6,75% eindejaarsuitkering en in te zetten voor verschillende doelen waaronder extra salaris of verlof).
• Pensioenvoorziening bij het ABP.
• Wij stellen opleidingsmogelijkheden beschikbaar waarmee jij je verder kunt ontwikkelen.
• Een aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast contract.
• Je kunt gebruikmaken van ons fietsenplan, waarbij je met belastingvoordeel een fiets of e-bike kunt aanschaffen.

 

Over onze kinderboerderij
Onze lieve kinderboerderij biedt een laagdrempelige zinvolle, educatieve en ontspannende vrijetijdsbesteding voor jong en oud. Dat doet onze kinderboerderij al 42 jaar.

 

Wij geven voorlichting aan scholen en bezoekers over natuur en milieu en er komen op jaarbasis gemiddeld 50.000 bezoekers. In een jaar zijn er diverse activiteiten waar de kinderen aan kunnen deelnemen, waaronder twee grote evenementen. Klik hier voor meer informatie over de kinderboerderij.

 

Over Promen
In 2021 zijn het beheer en de exploitatie van de kinderboerderij overgedragen aan Promen.

 

Bij Promen zetten we ons in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze te begeleiden, te coachen en op te leiden voor een betaalde baan. Bij ons doet iedereen ertoe en geloven we dat mensen door werk en ontwikkeling kansrijker zijn.

 

Meer weten over Promen? Kijk dan op onze website: www.promen.nl. Of bekijk onze bedrijfsfilm: Promen in vogelvlucht

 

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan per e-mail: sollicitatie@promen.nl.

 

Eerst nog een vraag? Stel hem gerust aan Manouk de Roode, Afdelingsmanager Kinderboerderij Klein Boveneind (06-24923271) of kijk op www.werkenbijpromen.nl.

 

Stages

Volg je een MBO-opleiding dierenverzorging? Dan kun je bij ons stage lopen. Van één dag in de week tot blokstages van meerdere weken achtereen. De kinderboerderij is door de SBB erkend als opleidingsbedrijf.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een stage op de kinderboerderij? Neem dan contact op via telefoonnummer: (0180) 511454.

 

Vrijwilligerswerk

Op de kinderboerderij is altijd veel werk te doen. Dagelijks worden de dieren verzorgd en natuurlijk de verblijven schoongemaakt. Daarnaast zijn er verschillende onderhoudsklusjes te doen op het terrein.

 

Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen bij ons op de kinderboerderij? We komen graag met je in contact! Je kan vrijwilligerswerk bij ons doen als je 15 jaar of ouder bent.

Wilt u ons steunen? Meldt u dan aan!

Click to listen highlighted text!