Selecteer een text om voor te lezen   Click to listen highlighted text! Selecteer een text om voor te lezen

Vrienden-

stichting

Vriendenstichting

Sinds begin dit 2022 heeft de Vriendenstichting van de Kinderboerderij een nieuw Bestuur. Vooralsnog bestaat het bestuur uit de volgende leden:

 

  • Gerrit Boudesteijn – secretaris en penningmeester
  • Jaap Blankenberg – voorzitter
  • Ron Wigmans – bestuurslid

 

Zij zijn vol enthousiasme aan de slag gegaan. Zij zoeken nog een vierde bestuurslid, dat zich vooral moet gaan richten op sponsorwerving en communicatie.

 

Waarom een vriendenstichting? De stichting promoot de kinderboerderij in onze gemeente en daarbuiten om zo kinderen bewust te maken van dieren. Het aanraken en knuffelen van dieren zijn belangrijk voor de ontwikkeling van het kind.

 

De Vriendenstichting kinderboerderij Klein Boveneind houdt contact met verschillende inwoners en scholen binnen onze gemeente. Zo kan de stichting de kinderboerderij en diens nut onder de aandacht brengen. Dus het ontmoeten van dieren en educatief onderricht over hoe en waarom er dieren nodig zijn binnen onze samenleving.

 

Daarnaast werven wij sponsoren om zo de kinderboerderij nog aantrekkelijker te kunnen maken voor bezoekers. Wilt u vriend worden van de Kinderboerderij? Of wilt u meer weten over of wellicht zelf meedenken met de Vriendenstichting? Dan kunt u contact opnemen met Gerrit of Jaap via: vriendenstichtingkleinboveneind@outlook.com.

 

Standaardformulier Publicatieplicht ANBI 2020

Standaardformulier Publicatieplicht ANBI 2021

Standaardformulier Publicatieplicht ANBI 2022

Standaardformulier Publicatieplicht ANBI 2023

Click to listen highlighted text!